Ako bolo na Let’s Talk About 3.0?

Ďalšia sezóna stretnutí Let’s Talk About je úspešne za nami. Deväť mesiacov venovaných rôznym témam - od naštartovania firmy a tvorby tímu, cez firemnú kultúru, zdravie, ochranu osobných údajov, či riadenie projektov, sme ukončili efektívnym marketingom. Hostia zvučných mien sú pre Let’s Talk About už niekoľkoročnou tradíciou. Ivana Havranová, Petr Skondrojanis, Pavol Chovan, Miroslav Chlipala a ďalší sú uznávanými odborníkmi a my sme vďační, že prijali pozvanie aj ku nám do Žiliny.

Každé jedno stretnutie bolo plné inšpiratívnych momentov a informácií, v ktorých bolo cítiť roky skúseností.  

Stretnutia Let’s Talk About neboli len o diskusii s pozvanými hosťami, ale aj o vzájomnej interakcii a networkingu účastníkov. Spomedzi množstva zúčastnených, ktorých v tejto sezóne bolo 602, bolo až 307 jedinečných, a teda tých, ktorí boli na stretnutí po prvýkrát. Celkovo sme sa mohli prostredníctvom účastníkov a speakrov spojiť so 124-mi firmami z celého Slovenska.

Ako spoločnosť máme záujem posúvať veci vpred, prinášať hodnoty, a pomáhať ďalším ľuďom v ich práci.  Sprístupnením jedinečného know-how úspešných ľudí prostredníctvom diskusných stretnutí prinášame motiváciu, inšpiráciu a perspektívu robiť veci efektívnejšie.

Touto sezónou sme ukončili diskusie v priestoroch Banka Žilina a s novou sériou prichádza aj nové miesto stretnutí. Veríme, že aj v nových priestoroch bude Let’s Talk About rovnako kvalitne strávený čas s výbornou atmosférou.

Nebudeme predbiehať, no už teraz môžeme prezradiť, že chystáme novú sezónu s nemenej kvalitnými hosťami a zaujímavými témami, a to aj z oblasti riadenia ľudských zdrojov. Viac informácií o novej sezóne sa dozviete už čoskoro. Tešíme sa na Vás v októbri na Let’s Talk About.