Začiatok jari v HOUR patril konferenciám. Pozrite sa akým

Prvú štvrtinu roku 2017 sme v HOUR uzavreli úspešnou prezentáciou hodnôt a produktových riešení našej spoločnosti na konferenciách. Doma i v zahraničí. 

Kvalitné HR podujatia vytvárajú priestor pre networking, prínos nových možností či spoluprác a v neposlednom rade vzdelávajú lídrov vo vývoji trendov v oblasti riadenia ľudských zdrojov, personalistiky i miezd. 

Naša spoločnosť sa na prelome jarných mesiacov marec a apríl zúčastnila až 3-och významných HR podujatí. Podporila ich v úlohe partnera podujatia, na ktorom naši kolegovia nielenže prezentovali naše produktové riešenia, ale sa zúčastnili i bohatého programu, ktorý všetky konferencie ponúkli.

Aby sme ich i vám, čo najlepšie priblížili, opýtali sme sa ich a dojmy z podujatí v krátkosti zhrnuli v našom článku. Veríme, že na budúci rok sa stretneme možno aj s vami. 

Svetová HR show v Londýne nesklamala

HR Tech World 2017 - 21.- 22. marec 2017

Počas podujatia svetovej úrovne, akým HR Tech World je, sa kládol dôraz na pojmy inovácia, technológie, potreba firemnej identity, zdravej firemnej kultúry, či rozvoj potenciálu vlastných zamestnancov. Konferenciu otvoril pútavou prednáškou Sir Ken Robinson. Poslucháčov zaujal nielenže svojim prístupom ku kreativite ako hnaciemu motoru pre inováciu v spoločnosti, ale i neoblomným postojom k potrebe zdravej firemnej kultúry vo vnútri organizácie. 

 

Výstavná časť ponúkla množstvo zaujímavých spoločností, ktorí sa venujú rozvoju HR riešení, softvéru či aplikáciám.

"Prekvapilo ma, že veci, ktoré by nám ani len nenapadli, či funkcie, ktorých realizáciu sme si s ťažkosťou vedeli predstaviť, naozaj existujú a fungujú. Bolo to inšpiratívne."  (Ing. Rastislav Wölcz, Dip Mgmt - Riaditeľ sekcie obchodu a marketingu)

Členovia nášho tímu si tak z konferencie priniesli mnoho pozitívnych zážitkov, fotografií a taktiež pripravili video, ktoré zachytáva jej výnimočnú atmosféru. 

 

Pod Chopkom bilo srdce pre HR

HRcomm | Konferencia Praktické skúsenosti v riadení ľudských zdrojov: 23. - 24. marec 2017

Konferencia Praktické skúsenosti v riadení ľudských zdrojov s podtitulom Employees first! spojila počas bohatého programu až 183 účastníkov. Podujatím rezonovala téma employer brandingu a úlohy zamestnávateľa budovať a rozvíjať firemnú kultúru a hodnoty spoločnosti. Združenie HRcomm pripravilo konferenciu s príjemnou atmosférou i programom, ktorému nechýbali odborníci z praxe a dobre rozvrhnuté témy. Prvá chopková klasika tak nastavila laťku vysoko a my sa už tešíme na ďalšiu.

 

Zmeny zákonov v priamom prenose

EU Generation | Pracovné právo 2017 - 4. apríl 2017

V hoteli Radisson Blu Carlton Hotel v Bratislave nás na začiatku apríla privítala konferencia Pracovné právo 2017, ktorá viac ako 200 účastníkom rozšírila právne obzory a previedla ich aj zmenami v zákonoch. Naši kolegovia z Oddelenia obchodu a marketingu naše hodnoty a produktové riešenia odprezentovali aj v právnickej atmosfére aprílového podujatia.


Jar nabrala na obrátkach a my s ňou.  Plní nových poznatkov, inšpirácie a motivácie veríme, že sa nám ich podarí preniesť nielen do nášho kolektívu, ale i smerom k našim zákazníkom. A dôležité hesla z konferencií budú našu prácu či spoluprácu sprevádzať po celý rok.