Spoločnosť HOUR opäť zaujala! Efektívnym prístupom k vzdelávaniu

HOUR opať zaujal. Svojimi riešeniami počas Konferencie Digitálne technológie pre vzdelávanie a rozvoj. 

Podujatie, ktoré sa konalo 25. - 26. mája v Demänovskej doline prinieslo spoločnosti nielen výbornú skúsenosť z prednášok, ale aj prezentáciu v úlohe generálneho partnera konferencie. Profesionáli z celého Slovenska sa zišli, aby predstavili trendy a budúcnosť digitálnych technológií v procese firemného vzdelávania. Členovia nášho tímu nemohli chýbať.

HOUR reprezentovala riaditeľka sekcie Služieb zákazníkom, Ing. Viera Lukáčová, riaditeľ obchodu a marketingu, Ing. Rastislav Wölcz, Dip Mgmt a obchodný manažér, Mgr. Peter Steinhübl Poslucháči konferencie sa s nimi mohli stretnúť a porozprávať nielen pri stánku spoločnosti, ale aj na prednáške Obmedzme byrokraciu v procese vzdelávania, ktorú spoločnosť HOUR zastrešila. 

Kolegovia predstavili výhody produktových riešení eVzdelávanie a Elektronická prezenčná listina vo vzdelávacom procese organizácie prostredníctvom praktickej ukážky. Publikum, ktoré sa skladalo z približne 50-tich účastníkov, si niektoré funkcionality mohlo vyskúšať naživoKonferencia, známa aj ako druhá chopková klasika, naplnila očakávania a stala sa pozitívnou bodkou za osobnými stretnutiami s predstaviteľmi  vedúcich slovenských zamestnávateľov v prvom polroku. Samozrejme, tím HOUR sa teší jeho pokračovanie. Či bude prebiehať na konferenčnej pôde, v kancelárii alebo v teréne popri našej práci, ktorej poslaním je prinášať hodnoty a efektivitu do riadiacich procesov všetkých organizácií na domácom trhu

Zdroj: Text: Spoločnosť HOUR | Fotografie: Spoločnosť HOUR, HRcomm  | Video: HRcomm