Koniec jari v HOUR patril konferenciám a podujatiam.

Tohtoročný máj a jún sme sa venovali prezentácii nás, našej filozofie i produktových riešení na viacerých podujatiach. Nakoľko sa snažíme pozerať aj mimo našu primárnu oblasť HR, boli sme súčasťou nielen HR konferencií, ale aj podujatia pre regionálny podnikateľský rozvoj. Naši kolegovia nielenže prezentovali naše produktové riešenia, HOUR tieto podujatia podporil aj ako oficiálny partner.

Potešilo nás, že veľa z Vás sme mohli stretnúť osobne, porozprávať sa a podeliť sa o know-how, či novinky za dlhší čas, čo sme sa osobne nevideli. Veríme, že na budúci rok sa stretneme možno aj s Vami, ktorí ste sa tento rok týchto podujatí nemohli zúčastniť. 

HRcomm | Konferencia Chopok Nr. 1 / 2022: Diverzita a Inklúzia - kvóty, smernice či kľúčová téma budúcnosti firiem a našej spoločnosti?

26. - 27. máj 2022

Kvalitné HR podujatia vytvárajú priestor pre networking, prínos nových možností či spoluprác a v neposlednom rade vzdelávajú lídrov vo vývoji trendov v oblasti riadenia ľudských zdrojov, personalistiky i miezd. Sme preto veľmi radi, že sme sa mohli opäť zúčastniť tohto významného HR podujatia. Počas celej konferencie bola výborná atmosféra, dynamický program, v ktorom nechýbali odborníci z praxe a dobre rozvrhnuté témy. Chopok Nr.1 dopadol výborne a my sa už tešíme na jesenný Chopok Nr.2.

EU Generation | Pracovné právo 2022

14. jún 2022

Konferencia Pracovné právo 2022 sa tento rok konala opäť v hoteli Radisson Blu Carlton v Bratislave. Viac ako 220 účastníkom rozšírila právne obzory a previedla ich aj zmenami v zákonoch. Naši kolegovia Ľuboš a Janka aj na tomto podujatí odprezentovali naše hodnoty a riešenia, ktoré prinášame našim zákazníkom.

Podnikatelia 2.0 | Ako budovať istotu v čase neistoty

15. jún 2022

Posledné tri roky žijeme v turbulentnej dobe plnej zmien. Na tieto zmeny sme neboli pripravení. Preto sme veľmi radi, že projekt Podnikatelia 2.0 vznikol, a že sme ho mohli podporiť. Stretli sme sa vo Ville Nečas v Žiline, kde sme sa mohli porozprávať na rôzne témy s inšpiratívnymi ľuďmi z podnikateľského prostredia. Veríme, že takéto podujatia sa budú opakovať, a že sa budeme môcť opäť stretnúť a zdieľať know-how z podnikateľského prostredia.

V krátkom čase sme absolvovali viacero podujatí. Odniesli sme si veľa nových poznatkov, inšpirácií a motivácie, ktorú sa budeme snažiť preniesť nielen do nášho kolektívu, ale i smerom k našim zákazníkom.