Tohtoročná konferencia Chopok Nr. 2 sa niesla v téme Well-being v rozbúrenom mori zmien

Tohtoročná konferencia Chopok Nr. 2/2022 sa niesla v téme Well-being v rozbúrenom mori zmien a my sme boli jej hlavným partnerom.

(Na konferencii nás reprezentovali zľava Jana Musilová, Rastislav Wölcz, Ľuboš Michalenko a Ivana Pohanková)

Na účastníkov konferencie boli pripravené nielen prednášky, ale aj panelová diskusia a workshopy s cieľom inšpirovať a zdieľať HR inovácie do biznis sveta. Program konferencie vzbudil záujem. Prednášky jednotlivých HR profesionálov podnecovali diskusie, ktoré boli inšpirujúce pre nejedného z účastníkov. 

V stánku spoločnosti HOUR okrem prezentačných materiálov a video prezentácie nových riešení nechýbala ani fyzická ukážka nového Terminálu Humanet.

Lídri v každom odvetví čelia mnohým výzvam. Transformácia pracovného prostredia, hybridný model práce, home-office sú témy, s ktorými sa musia vysporiadať. Ako na to, nám hneď v úvode konferencie ukázala Zuzana Reľovská. Neskôr sme mali možnosť pozrieť sa s Dagmarou Smolovič na to, akú úlohu zohráva zamestnávateľ pre well-being.

Nasledovali panelové diskusie, workshopy a ďalšie rôznorodé prednášky, ktoré nám nielenže rozšírili obzory, ale aj nastolili otázky, ku ktorým sa v budúcnosti bude potrebné zodpovedne postaviť. Veríme, že nielen nám, ale aj iným firmám v ich riešení budú nápomocné naše efektívne riešenia. 

Pridávame ešte zopár okamihov z tohtoročnej konferencie, a už teraz sa tešíme na ďalší ročník.