Ako budovať istotu v čase neistoty

Už čoskoro sa vo Ville Nečas v Žiline uskutoční nové podujatie Podnikatelia 2.0 na tému "Ako budovať istotu v čase neistoty" a aj my budeme jeho súčasťou. 

Posledné tri roky žijeme v turbulentnej dobe plnej zmien. Na tieto zmeny sme neboli pripravení. Prešli sme si pocitmi strachu, neistoty a viery, že všetko sa raz vráti do starých koľají, no uplynulé týždne nám dávajú ďalšiu ranu pod pás. Preto sme veľmi radi, že projekt Podnikatelia 2.0 vznikol práve v spolupráci s inšpiratívnymi ľuďmi s ktorými sa budeme môcť porozprávať na témy:

  • Kam smeruje dnešná ekonomická a finančná situácia – RNDR. Viliam Páleník, PhD. – výskumný pracovník Ekonomického ústavu SAV
  • Ako rýchlo a efektívne zareagovať na zmeny – Peter Béreš, CEO ZIZZY GROUP
  • Ako zvládnuť psychicky a mentálne zmeny a stať sa príkladom pre ostatných – Mirosla Kubiš – kouč, mentor a facilitátor


Podujatie Podnikatelia 2.0 prináša nové myslenie podnikateľom a majiteľom malých a stredných podnikov na Slovensku. Jeho cieľom je vzájomne sa inšpirovať, zdieľať nápady a postupy, vytvárať nové synergie, partnerstvá a spolupráce pre ďalšie napredovanie a budovanie lepšieho biznisu. 

"Od základov sme budovali vlastné firmy a chceme vám ponúknuť niekoľko tipov a trikov, ktoré vám pomôžu rásť vo vašom biznise."
Podnikatelia 2.0

Viac informácií o podujatí nájdete na webe Podnikatelia 2.0