24. narodeniny sme oslávili v prostredí Národného parku Poloniny

Mesiac máj sa v našej spoločnosti niesol v znamení 24. narodenín, ktoré sme oslávili aj neformálne, v spoločnosti skvelých kolegov, s ktorými počas celého roka tvrdo pracujeme. 

Autobusom sme sa vybrali až na samý Východ Slovenska. Cesta bola dlhá, ale o to viac zábavná. Marketingový tím pre nás pripravil krátky kvíz nielen zo života HOUR, ale aj zo všeobecných znalostí zo sveta filmu, geografie, dejepisu či samotného Východu. Naša prvá zastávka bola v utešenom meste Humenné, kde sme sa spojili s naším sprievodcom, ktorý nás viedol počas celého pobytu v okolí. 

Postupne sme navštívili vzácne kultúrne pamiatky a výnimočné miesta tohto kraja. Počas prvého dňa to bola vodná nádrž Starina, popod ktorú sme prechádzali tmavými chodbami a vyšli mnoho schodov, aby sme si jej hladinu pozreli priamo z jej technickej stanice. Navštívili sme aj drevené chrámy v Topoli, Ruskom Potoku a Uličskom Krivom. Mohli sme zažiť kúsok domácej atmosféry, vidieť krásy rusínskej architektúry, ochutnať tradičnú kuchyňu a kochať sa podmaňujúcim Národným parkom Poloniny.

 

Nasledujúci deň sme putovali do miestnej obce Osadné, ktorá je známa kryptou vojakov z I. svetovej vojny. Múzeum Andyho Warhola v Medzilaborciach nás zaujalo svojou výnimočnosťou v tomto kraji. Navštívili sme aj krásne zrekonštruovaný zámok v Humennom a neobišli sme ani skanzen, ktorý sa nachádza len niekoľko metrov chôdze cez pôvabne zelený mestský park.

Súčasťou našej spoločnej výročnej akcie bolo aj poďakovanie členom nášho tímu, ktorí spoločnosti HOUR odovzdali obrovský kus energie a dobre odvedenej práce počas 10-tich, 15-tich, či 20-tich rokov. Hovoríme o manažérovi centra realizácie Františkovi, koordinátorovi RĽZ Petrovi, programátorovi Jurajovi, a senior konzultantoch Erike a Vlaste.

 

Oslavy 24.narodenín HOUR sa jednoznačne vydarili a my budeme naďalej usilovne pokračovať v plnení nášho poslania: Prinášať hodnoty spokojným zákazníkom.