Už 28 rokov s Vami

Každoročne v máji oslavujeme narodeniny HOUR. Od roku 1993 neustále čelíme novým a novým výzvam. Postupne rastieme a stále sa snažíme prinášať hodnoty do oblasti ľudských zdrojov.

Posledný rok bol pre nás výnimočný. Bol nesmierne ťažký, no vďaka všetkým našim zamestnancom sme ho zvládli nad naše očakávania. Dôsledným prístupom k práci a dôrazom na kvalitu našich riešení sme aj v „pandemickom období“ dokázali zefektívniť a uľahčiť prácu mnohým zákazníkom.

Chceme aj naďalej byť pre vás dôveryhodným partnerom, na ktorého sa môžete kedykoľvek obrátiť a spoľahnúť. Neustále pre vás zlepšujeme naše produkty a služby. Môžeme povedať, že náš Humanet je súčasťou Vládneho cloudu ako certifikovaná ERP služba pre oblasť personalistiky a miezd, podvojného účtovníctva a taktiež aj ako samostatne certifikované riešenie pre oblasť dochádzky.

Ďakujeme všetkým našim zákazníkom a nie je ich málo. Aktuálne naše služby využíva viac než 2000 zákazníkov od malých firiem až po veľké firmy s tisíckami zamestnancov.

Za 28 rokov sme si vybudovali významné miesto na slovenskom trhu. Veríme, že spoločnými silami vám dokážeme neustále prinášať hodnoty a riešenia pre vaše podnikanie.